Header AD

Snimao Live video na Instagramu: Dječak izgubio život igrajući se s pištoljem!

Dječak iz Atlante, Malachi Hemphill, snimao je video kako se igra s pištoljem koji je slučajno ispalio metak, a dječak je od zadobijene povrede preminuo. Američki mediji javljaju da je dječak hitno prevezen u lokalnu bolnicu, ali tamo je proglašen mrtvim, prenosi “Jutarnji“…

Njegova majka Shaniqua Stephens bila je kući kad se tragedija dogodila: “Čula sam veliki prasak. Nisam znala da li je pucanj ili šta.”
Dodala je kako je s kćerkom odmah otrčala na sprat, u sobu Malachija, ali su vrata bila zaključana. “Provalili smo vrata i našli ga kako leži u lokvi krvi. Kćerka je vrisnula i rekla, ‘mama, isključi njegov telefon’. Tad sam vidjela da se video i dalje snima.”
Prijatelji trinaestogodišnjaka, koji su pratili video na Instagramu, došli su odmah do njegove kuće, a majka navodi kako je ispred kuće kad su izašli bilo najmanje pedesetoro djece.
U toku je policijska istraga da se utvrdi kako je dječak došao do pištolja.

Snimao Live video na Instagramu: Dječak izgubio život igrajući se s pištoljem! Snimao Live video na Instagramu: Dječak izgubio život igrajući se s pištoljem! Reviewed by Javor NagMag on 00:16:00 Rating: 5

Nema komentara

Reklama